Woning AS

In nauwe samenwerking met Atelier Artisjok werd een woning ontwikkeld die opgaat in de omringende tuin. De woning dient als antwoord op zijn omgeving. De buitenruimtes worden vormgegeven door de volumewerking van het gebouw. Er ontstaan buitenruimtes met verschillende sferen die volgens ori├źntatie en weersomstandigheden door de bouwheer kunnen worden benut.

Voor de bouwschil werd gekozen voor houtbouw, met een aankleding van het dak op dezelfde wijze als de aankleding van de gevels. Een zekere eenvoud in materiaalgebruik en herhaling qua structuur wordt nagestreefd. Daarnaast wordt ook resoluut gekozen voor optimale isolatie aangevuld met duurzame technieken.

Project Bio-ecologische woning
Ontwerpers eA+ architecten en ingenieurs | Landschap - Atelier Artisjok
Taak architectuur, studie EPB
Locatie Stalhille, Jabbeke
Visualisaties Atelier Artisjok
Tags , , , , , ,